Monday, April 02, 2007

Haroset


Pessah Alegre a todos… Para mi Pesah no es Pesah sin Haroset. Me agrada komer el haroset ansina, kon matsa. Yay munchas rechetas de haroset, esto es el haroset de los Izmirlis. Se puede azer kon pasas sekas o kon kayisi sekos. Yo lo ago kon kayisi,hummm es una maraviya

Haroset

Ingredientes

2 kupa de mansana
½ kupa de datile
½ kupa de kayisi sekos
½ kupa de muez
agua

Preparamiyento

Meter agua enriva de las frutas
Buyir todos los ingredientes (sin los muezes ) fina ke se ablandan.
Pasarlos en el blender , i meter las muez pasadas

5 Comments:

Blogger eu insano said...

Kerida Sarah!

Pesah alegre a ti i a tu famiya!
Saludos!

Rodrigo V. Pinheiro
Brasil

1:23 PM  
Blogger sarah said...

Kerido Rodrigo,

Mersi muncho para tu mesaj,

Saludos

sarah

1:32 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kerida mueva TIA SARAH,

Munchas Felicidades y muy sabroso tú jarose!

Besos y Saludos!

Elías Narciso

6:10 AM  
Blogger Canalla said...

This comment has been removed by the author.

7:55 AM  
Blogger Canalla said...

Soy un cristiano de Valencia (España). Cada año en nuestra parroquia celebramos el Pesah, pues no hay que olvidar nuestras raíces. Este año me ha tocado preparar a mí el haroset, lo hacemos casi igual, pero lo hacemos de forma diferente (con manzana, higos secos, almendra y azúcar). Me ha gustado mucho esta página, ya que puedo ver la misma receta elaborada de otra forma (además de otras muchas recetas!).

Una pregunta, ¿de dónde sois? Porque vuestro idioma parece español, pero no lo es!

Un saludo!

7:59 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home