Haroset
Pessah Alegre a todos… Para mi Pesah no es Pesah sin Haroset. Me agrada komer el haroset ansina, kon matsa. Yay munchas rechetas de haroset, esto es el haroset de los Izmirlis. Se puede azer kon pasas sekas o kon kayisi sekos. Yo lo ago kon kayisi,hummm es una maraviya
Haroset
Ingredientes
2 kupa de mansana
½ kupa de datile
½ kupa de kayisi sekos
½ kupa de muez
aguaHaroset
Ingredientes
2 kupa de mansana
½ kupa de datile
½ kupa de kayisi sekos
½ kupa de muez
Preparamiyento
Meter agua enriva de las frutas
Buyir todos los ingredientes (sin los muezes ) fina ke se ablandan.
Pasarlos en el blender , i meter las muez pasadas
5 Comments:
Kerida Sarah!
Pesah alegre a ti i a tu famiya!
Saludos!
Rodrigo V. Pinheiro
Brasil
Kerido Rodrigo,
Mersi muncho para tu mesaj,
Saludos
sarah
Kerida mueva TIA SARAH,
Munchas Felicidades y muy sabroso tú jarose!
Besos y Saludos!
Elías Narciso
This comment has been removed by the author.
Soy un cristiano de Valencia (España). Cada año en nuestra parroquia celebramos el Pesah, pues no hay que olvidar nuestras raíces. Este año me ha tocado preparar a mí el haroset, lo hacemos casi igual, pero lo hacemos de forma diferente (con manzana, higos secos, almendra y azúcar). Me ha gustado mucho esta página, ya que puedo ver la misma receta elaborada de otra forma (además de otras muchas recetas!).
Una pregunta, ¿de dónde sois? Porque vuestro idioma parece español, pero no lo es!
Un saludo!
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home