Tarama+Cacik
Keridos amigos,
El anyo muevo esta viniyendo, para oy vos do dos reseftas ke son muy fasil a azer i ke se puede azer para shabat, alegrias...Los diferentes puevlos de la Rusiya fina el Liban tiyenen una resefta de tarama o de cacik, es normal ke los sefaradim tomaron estos uzos de komidas.
Tarama es muy fasil, agora todo se puede merkar pronto. A mi me agrada maz el de kaza. Anios antes las mujer aziyan tarama en mano,oy kon los robotes es muy fasil :)
Cacik es una komida turka ke se kome en enverano,eskomo una supa freska.El de los gregos es maz espeso.
Espero ke vos va agradar.
Tarama
Ingredientes
-150 g guevos de pishkado (cabillaud)
-2-3 revanadas de pan
-Sumo de un limon
-Alzete
Preparamiyento
-Kitar la tela del guevo de pishkado
-Mojar la miga de las revanadas de pasn, la esprimir muy bueno
-Meter en un robot, i mesklar. En mesklando adjustar la alzete fina ke se aze komo una krema.
-Meter a yelar
Cacik (meldar djadjik -tzatziki turko)( En turkiya cacik es komo una supa freska)
Ingredientes
-Yogurt (500 g)
-Pipino (medio pipino fransez-2 –3 pipinos turkos)
-Sal
-Alzete
-Ajo (si plaze)
Preparamiyento
-Mesklar el yogurt kon un poko de agua i sal i ajo ahajado.
-Mundar el pipino i lo rayer en el yogurt.
-Mesklar
-meter un poko de alzete enriva
-Servir fresko
El anyo muevo esta viniyendo, para oy vos do dos reseftas ke son muy fasil a azer i ke se puede azer para shabat, alegrias...Los diferentes puevlos de la Rusiya fina el Liban tiyenen una resefta de tarama o de cacik, es normal ke los sefaradim tomaron estos uzos de komidas.
Tarama es muy fasil, agora todo se puede merkar pronto. A mi me agrada maz el de kaza. Anios antes las mujer aziyan tarama en mano,oy kon los robotes es muy fasil :)
Cacik es una komida turka ke se kome en enverano,eskomo una supa freska.El de los gregos es maz espeso.
Espero ke vos va agradar.
Tarama
Ingredientes
-150 g guevos de pishkado (cabillaud)
-2-3 revanadas de pan
-Sumo de un limon
-Alzete
Preparamiyento
-Kitar la tela del guevo de pishkado
-Mojar la miga de las revanadas de pasn, la esprimir muy bueno
-Meter en un robot, i mesklar. En mesklando adjustar la alzete fina ke se aze komo una krema.
-Meter a yelar
Cacik (meldar djadjik -tzatziki turko)( En turkiya cacik es komo una supa freska)
Ingredientes
-Yogurt (500 g)
-Pipino (medio pipino fransez-2 –3 pipinos turkos)
-Sal
-Alzete
-Ajo (si plaze)
Preparamiyento
-Mesklar el yogurt kon un poko de agua i sal i ajo ahajado.
-Mundar el pipino i lo rayer en el yogurt.
-Mesklar
-meter un poko de alzete enriva
-Servir fresko
4 Comments:
Hola Sarita,
Muy interesante las recetas.
Creo que CACIK comía mi papú.
Besos
Narci
Kerido Narci,
Mersi muncho, te konsejo puedes gostar cacik, ez muy savroso.
Besos
Sarah
Mmmmh, tarama, una cosa delisiosa!
Tu receta me encanta, pero deberías tener cuidado y marcar tus fotos con una marca de agua, o simplemente firmarlas para que no te las plagien.
Un saludo
http://foros.hogarutil.com/viewtopic.php?f=2&t=101463
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home