Sunday, November 12, 2006

Keskul


Keridos amigos, ami me agrada muncho sutlac,keskul…todo lo ke se aze kon leche. En Turkiya ez una koza ke se puede komer en aziendo muestro shopping. Para los Izmirlis kon glasada de Mennan (en el carsi) es una koza maraviya

Keskul

Ingredientes

-1 Lt de leche
-3 kucharas (de supa) de arina de trigo (nisasta, fecule de maïs ….)
-1 kuchara (de supa) de arina de aroz
-3 kucharas de almendra mulida
-7 kucharas de asukar
-25-30 g manteka

Preparamiyento

-Meter el leche a kentar kon 7 kucharas de asukar
-Entre mientes mesklar l’arina de aroz i la arina de trigo kon un poko de agua.
-Kuando la leche buyi adjustar el mesklado de arinas, mesklar fina ke se aze espeso.
-Amatar el fuego, adjustar la manteka i mesklar bueno de muevo
-Vaziyar el keskul el los vazos-Meter al yelar i meter muez molida para komer

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kerida Sara,
para mi, unaz de laz mijoriz dulsuryaz ,para duspuez de komer ez KESKUL. Para viernes, si kere el Dyo, vo tener a la famiya a komer i vo azer komo lo eskrivitez
esto sigura ke atodoz les va plazer. En kumyendu tevamuz a nombrar. Te abrasu, Ayfer

7:26 AM  
Blogger sarah said...

Kerida Ayfer,
Espero ke voz va plazer, i a mi tambien me plaze despues de komer el keskul,

besos
sarah

2:24 PM  
Blogger tata said...

Kerıda Sarah, ayer komimos con Jenny keşkül en İmren-Kemeraltı.

6:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kerida Sarita,

Parece muy muy rico con muncha nuez!!

Besos
Elías Narciso

10:16 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home