Sunday, December 17, 2006

Burikitas de handrajo


Komo vos dishe antes , para los burikitas, yay 3 maneras de azer burikitas. Despues de el gomo de patata oy vos esto dando la resefta de las burikitas de handrajo. Muestro handrajo es solo kon kalavasas, se puede azer tambien kon kalavasas i berenjenas. Aki mos agrada mas solo kon kalavasas. Es muy bueno para las kreaturas ke no komen verduras porke ,o entienden lo ke ay alientro de las burikitas !!!!

Burikitas de Handrajo

Ingredientes

Para la masa

-una kupa de alzete
-una kupa de agua
-sal
-keso raido ( komo parmesan)
-un poko de baking powder
-lo ke yeva de arina

Para el gomo

-2 kalavasas
-2 tomates
-2 sevoyas
-2 kucharas de keso raido
-un poko de sal
-un poko de alzete

Preparamiento

Para el gomo

-Rayer las kalavasas, los tomates i las sevoyas.
-Meter alzete en una kacharola, adjustar las kalavasas... rayidos, i meter a kozer en fuego muy bacho fina ke se azen komo una puree.
-Kuando el mesklado es yelado, adjustar el keso rayido.

Para la masa

-Mesklar l’alzete, la agua, sal, kezo raido, baking powder fina ke se aze komo una krema
-Meter l’arina i azer una masa no muy dura
-Tomar pisikos de masa del boy de una muez i avrirlos. Meter el gomo dar la forma de « croissant »
-Meter amarillo de guevo ensima la burikitaz
-Meter al orno

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Querida SARITA,

Muy buena tú receta!!
Tambien puedes poner unas semillas de sésamo (susán) sobre la burekita.
Te recuerdo que el sésamo es muy bueno porque tiene calcio para los huesos!!

Munchos Besos
Narci

PD: En Buenos Aires puedes topar munchos novios (ja, ja).

6:54 AM  
Blogger tata said...

muy buenas las burikitas
besos

7:36 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home