Pechkado de tierra

Mi papu konta muy savrosas istoryas. Kon mi ermana mos agradava muncho las istoryas de kuando mi papu era manseviko, a la skola, kon sus amigos …. Ma agora lo ke me agrada muncho son los rekuerdos de komida. Este anyo, mos konto komo kuando no aviya peshkado a komer, aziyan berenjenas fritas, ma ke los yamavan pechkado de tierra :) Me agrado tanto ke vos meto aki la resefta .
Besos i Anyada Buena
Pechkado de tierra
Ingredientes
1 Berenjena
1 guevo
1 kuchara de supa de arina
Alzete para freir
Preparamiyento
Mundar la berenjena i kortar en tejadas. Meter a reposar en agua kon sal.
Despues una ora, esprimir las tejadas de berenjena i l’asekar kon un trapo.
En un plato, batear un guevo. En un otro plato, meter la arina.
Untar las tejadas de berenjena, una vez en la arina i despues en el guevo.
En una tava, meter la alzete a freir. Kuando se kenta, meter a freir las tejadas de berenjena.
Kualo dizir mas, se puede komer kon vinagre
3 Comments:
I recently discovered your blog and have become a frequent visitor, thank you for sharing all the lovely stories as well as the recipes. I thought people who come to read your blog would enjoy this music.
http://www.judyfrankel.org/music/sephmusic.html
Kon beraha i salud,
Rina
Sarah, Tata and Estelle,
I think your blog is fascinating, unique and I really enjoy reading it.I live in Israel and have a culinary tour company, www.israelfoodtours.com and am quite drawn to your blog. You have a modest, but loyal following in Israel, and we hope to see future posts shortly.
Best regards, Ben Brewer
ben@israelfoodtours.com
holà hija mìa : las tejadas de berenjenas en sal sin agua pa'quel'agua se va un poquitin de la berenjena!
B'raja y ...provecho !
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home