Filas
En los tiempos pasados, las mujeres aziyan las filas en kasa. Es muncho lavoro para mujeres ke lavoran agora. Mersi al Dio puedemos topar nouilles, noodles ... para azer koma las filas de antes. Este enverano gusti en Izmir filas de kasa , porke agora en Izmir se vende filas de kasa, es otra kosa
Filas
-250 g filas (nouilles,noodles, eriste)
- agua
- sal
- 3-4 tomates (si no ay tomates se puede meter salsa de tomates)
-2 kucharas de alzete
Preparamiyento
-Meter las filas al orno, para tostar
-Rayer los tomates, meter sal,alzete. Meter à kozer fina ke trava l’agua
-Adjustar una kupa i media de agua. Kuando la agua se buyo meter las filas
-Abashar el fuego, i kozer fina ke las filas stan blandas
5 Comments:
Kerida Sarita,
Ya tengo comido "filas" con mi nona. Acá le dicen fideos planos ó cintas.
Muy Rico !!!!
Besos
Elias Narciso
Y yo tambien comia las filas de mi nona. Los savores de antes no hay hagora.
Saludos
Kerida Sarah,
Ke savor ke eran las filas eçaz en kaza, se tomava la masa se avriya
se sekava , se kortava , i se tostava. I prontas no son negraz. Ande mi mama viniya una mujer para azerlas. Te abraso, Ayfer
Keridos amigos,
Ke bueno de ver los rekuerdos ke tenesh kon las filas,
Es una komida ke tiene muncha savor me ke ez 'basit'(simple)
Besos
sarah
Kerido David,
Agora es muy difisil topar filas ke tyenen savores de antes, en el mangal deveser otra koza,
saludos
sarah
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