Pan d'Espagna
Pan d’Espagna o Pan Espondjado
No puedo azer un blog de kumida sefardi sin meter esta resefta. Esto es un ‘classique’ de la komida sefaradi, i es muy fasil d’azerlo. En muestra kaza yay siempre un pan d’Espagna. Es una koza maraviya kon frutas i kon un kupa de leche humm. Deve ser la primera koza ke me embezi a azer en una kuzina. Lo ke es muy bueno kon este pan, es ke no yay alzete i baking powder. Es muy livyano
Ingredientes
-5 guevos
-3 findjanes de kafe turko d’asukar
-4 findjanes de kafe turko d’arina
Preparamiyento
-Batear los guevos
-Adjustar l’asukar i batear de muevo fina ke se aze una krema blanka
-Adjustar l’arina I batear mas
-Meter la preparasion en un paylon e meter al orno.
8 Comments:
Mmmh, ça doit être bon et léger en effet ! Je l'essayerais bien pour mon petit-dèj, est-ce que tu pourrais m'indiquer à combien de grammes environ correspond une tasse ? Merci beaucoup !
Bonjour Ana,
J'ai mesuré et une tasse de farine correspond à environ 25g et une tasse de sucre à environ 50 g
J'espère que cela va te plaire, mais c'est vrai qu'avec une salade de fruit ou un verre de lait c'est délicieux
à bientôt
sarah
me gusta con crema de schokola
besos
tata
Mersi muncho (euh, c'est comme ça qu'on dit ?)
Je vais l'essayer et je te tiendrai au courant !
Salut Sarah,
Est-ce que tu peux ecrire la recette en français aussi? Malheureusement je ne comprends pas l'espagnol :(
Merci beaucoup :)
Chère Cerise,
Je viens de voir le commentaire avec un peu de retard, je suis désolée,
pas de soucis pour la recette, dès que je peux je mets ça en français
sarah
alors les cuisinieres en herbe!
ecrivez moi et je vous envoie des recettes en francais
poppers06@hotmail.com
Mersi muncho Sarah! No yay ke meter levadura? L'arina es komun o (leudante)?
Leon
Argentina
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