Monday, October 16, 2006

TOMAT REYNADO

Con karne molida,sal, pimienta y pan mojado se hace köftikas y se inchi los tomates.
Se untan primero con arina y despues con huevo y se frien.
En un tifsin se mete agua bastante y se cose en el orno.
Con las coronas en las kavesas toman los tomates el reynado.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kerida tata,
Paresen muy savrosoz tus tomates reynados,
Manos bindichas,
Agora ke ya tengo la resefta, kari ke loz azi;

Bezos
ML

12:57 AM  
Blogger tata said...

Kerida ML, se kaza bueno con el arroz tuyo!

1:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

Miam, belle recette!
muy bonita..

4:37 AM  
Blogger sarah said...

hello Lory,

bienvenue sur ce blog,

à très bientôt

sarah

12:44 PM  
Blogger Barminam! said...

Bendichas manos!!! Sara, kualo se acen las seboyas reynadas?
Saludoza ke te tope,
Alvaro (Montevideo-Uruguay)

7:34 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home