tag:blogger.com,1999:blog-20696183.post116238591226383980..comments2023-05-23T03:08:58.023-07:00Comments on Savores de siempre: Garvansossarahhttp://www.blogger.com/profile/05050298349166263485noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-20696183.post-27639677385083352122007-01-15T11:55:00.000-08:002007-01-15T11:55:00.000-08:00Kerido Hayim,
Tienes razon, es muy justo. Kuando ...Kerido Hayim,<br /><br />Tienes razon, es muy justo. Kuando azemos arroz a la turca metemos sal en la agua para ke el arros no se ablandi<br /><br />saludos<br /><br />sarahsarahhttps://www.blogger.com/profile/05050298349166263485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20696183.post-59739515914107698952007-01-15T08:00:00.000-08:002007-01-15T08:00:00.000-08:00Atansyon: La sal tenesh que echarla kuando los gar...Atansyon: La sal tenesh que echarla kuando los garvansos o las avikas ya esten blandas. <br />Si no, no se van ablandar asta maninana demaniana.Hayimhttps://www.blogger.com/profile/07629862706808895096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20696183.post-1162500569221345992006-11-02T12:49:00.000-08:002006-11-02T12:49:00.000-08:00Kerida Ayfer,I mozotros tambien mos namoramos de g...Kerida Ayfer,<BR/>I mozotros tambien mos namoramos de garvansos (kon aroz), es verda ke garvansoz prontos es maz pratik,<BR/><BR/>Kerido Narci,<BR/>Mos ambezamos kozas muevas kada dia, vo azer komo dishitis la proxima vez, buena idea<BR/><BR/>Besos a todos<BR/><BR/>sarahsarahhttps://www.blogger.com/profile/05050298349166263485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20696183.post-1162497060412763022006-11-02T11:51:00.000-08:002006-11-02T11:51:00.000-08:00Kerida Sarita,Perdón por el español!!Te recomiendo...Kerida Sarita,<BR/><BR/>Perdón por el español!!<BR/>Te recomiendo dejar en remojo los garbanzos toda la noche en frio (la heladera entre 4-8 °C) para evitar la contaminación del agua.<BR/><BR/>Besos<BR/>Elías NarcisoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20696183.post-1162392557680506462006-11-01T06:49:00.000-08:002006-11-01T06:49:00.000-08:00Kerida Sarah,Mmmmmm ke savroza kumida. Me namoro. ...Kerida Sarah,<BR/>Mmmmmm ke savroza kumida. Me namoro. Yo merko los garvansos in boça de vidro, hashladiyadas, del super market i lez kito el pileju, una pur una kon la mano i las kozgo de la mizma manera ke ti. Te abraso, AyferAnonymousnoreply@blogger.com